amyz azlie, wedding-story

Pengapit Cik Amyz

Pengapit I ialah cik Darwina. Yeay. Tepuk. Tepuk. (Thanks Awin~ Muahs!)

Sebab utama I pilih Awin kerana, Awin kenal B. B pun kenal Awin. Nanti tak adalah kekok-kekok di pelamin ke. Ye. I sedia maklum Awin ni pemalu juga orangnya. B, walaupun pemalu (sikitla..), at least B boleh je berborak dengan siapa saja. Cuma nanti B banyak diam.

Plus. Awin knows me very well juga.

I pilih pengapit yang kenal (sangat) dengan bakal hubby I. Sebab senang kalau ada apa-apa. Let say, pengantin lelaki terlambat ke, pengapit boleh telefon pengantin lelaki dan boleh marah-marah without rasa segan-segan. Contohnyalah. I tau B memang selalu menepati masa. 😉 Jangan marah B~ Ini contoh nye la. Hihi.

And Awin dah kenal B lama juga. Ok kan? Dua-dua tak akan kekok. Tetapi nanti tak tahu la kot-kot atas pelamin, B tak berhenti menyakat Awin, Awin pun tak berhenti menyakat B. Adeh~

Kalau tak berhenti, nanti I siram dua-dua dengan air mawar. Bwekk!

Nanti bila dah fitting baju, dah dapat baju yang berkenan. Then baru boleh bagitau Awin, baju apa Awin kena pakai nanti. I prefer putih. Tengok macam mana. 🙂

Advertisements

4 thoughts on “Pengapit Cik Amyz”

  1. awin : haha. yg tau tajul, kak nett & cik daun (kalau daun rajin baca la blog ni.)hahaha. oke. kita diam2 dulu. hahahacik kayu : hahahaha. i akan pasang pelamin besi oke.. :-p

    Like

Comments are closed.