Kad Jemputan

I design sendiri kad jemputan ini sebab I nak hargai hubungan dan jodoh antara I dengan B. I nak hargai cinta kami. I nak ada satu tanda keindahan cinta kami.

I sangat hargai kehadiran B dalam hidup I. Kalau nak cerita apa yang baik tentang B, nanti orang kata, baru bercinta memang indah semuanya. Tak best kan kena kata macam tu? Tak apalah, apa yang B buat untuk I, biar I simpan dalam hati. Biar I yang hargai. Tak perlu canang-canang. πŸ™‚

I design simple je. Maklumlah bukan pandai design sangat. Lagipun I rasa simple lagi sedap mata memandang. Lagi satu, inital kami sama. AA. Best kan? πŸ™‚

Nanti anak-anak pun nak letak nama start A jugalah. Hihi.

Ni muka depan kad jemputan kami. Cantik tak? πŸ™‚

Advertisements

Author: AmyzLie

writing is just another emotion expression.