Kad Jemput-Jemput Lagi

Yeay!

Kad jemputan dah siap print. Alhamdulillah. Setel satu part. Encik Miecreation cakap, cantik. I pun tak sabar nak tgk kad jemputan tu. Peh! Bersengkang mata malam2 nak buat tau. Ada satu masa tu, lepas sahur siap tak tidur lagi nak buat design. Hahaha. Tak adalah. Kita ni tak pandai design. Bila nak buat kad jemputan sendiri tu. Gigihkan jugalah belajar Illustrator tu. Ferrr…

Next week, I akan berada di KL untuk seketika. Kerana 1. Nak ambil kad jemputan. 2. Nak buat fitting. (Tengok macam mana nanti). 3. Nak hantar kad jemputan kat beberapa teman rapat. 4. Nak jumpa mak & ayah. Nak minta doa restu. Exam dah nak dekat ni. Kahwin-kahwin juga. Ni exam kena score juga ni. Hehe. :-p

Then B minta I design kad jemputan untuk belah dia juga. Hehe. Best juga buat design2 ni. Hikhik. Nanti next week design la. Masa free di rumah. Sukanya~~ Hiks!

Advertisements

Author: AmyzLie

writing is just another emotion expression.