Goodies Bag

Dah mula letak barang-barang dalam goodies bag. Tak buat banyak. Harap orang tak expect I boleh bagi semua orang goodies bag. 😦 Sedih juga ni. Tapi nak buat macam mana?

Tapi orang-orang yang penting macam family B, kumpulan marhaban dan kawan-kawan rapat akan dapat. Rasanya saudara mara tak dapat kot. Entahlah. Tengok macam mana.

Mungkin bilangan goodies bag akan ditambah lagi.

Family B akan dapat goodies bag & bunga telur jenis gantung.

Kumpulan Marhaban dapat goodies bag & bunga telur jenis cucuk.

Kawan-kawan baik dapat goodies bag & sapu tangan (itupun kalau ada lebihla~ Haha.)

Nanti lah update lagi. Nak sambung isi barang dalam goodies bag. πŸ™‚

Advertisements

Author: AmyzLie

writing is just another emotion expression.