Happy Birthday Me

Hari ini birthday I yang ke 29. πŸ™‚

B selalu cakap, I anak ayah. :-p Hehe.

Apakah perasaan? Hmm~ Entah ye? Gembira tu, sebab B wish, mak, ayah, adik-beradik wish, kawan-kawan terdekat wish. Happy. Happy.

Lain? Rasa excited tu dah kurang. Tak macam tahun-tahun lepas. Tapi I should treat myself cheese cake ke, apa-apa ke, hmm~ Esok-esok kot. Hehehe.

Celebration? Tak macam tahun-tahun lepas, kat rumah dengan family, potong kek dengan anak-anak buah. Meriah. Tahun ni, gi kelas, mengantuk kat kelas, tajuk psm kena reject. Adeh.. Macam-macam. Hehe. Tak apolah. Jadi student memanglah macam ni. πŸ™‚

Lain?

Semoga Allah sentiasa memberkati, merahmati, melindungi, memurahkan rezeki I & B. Amin~

Advertisements

Author: AmyzLie

writing is just another emotion expression.