Hujan itu bawa Rahmat kan?

hujan1

hujan2

hujan3

hujan4

Tadi, tengahari masih panas. Aku dah ingat nak keluar dah. Nak pergi Jusco. Iye. Jusco lagi. Dekat lagi pun. Tak perlu membazir minyak pergi tempat jauh-jauh. Jusco dah oke. Banyak barang boleh beli, kecuali lipton green tea sebab kelmarin pergi sudah kehabisan stok. Teruk. Kempunan aku.

Kemudian mendung. Aku sudah mahu ready keluar. Tapi masih di depan laptop mengadap facebook. Tak lama hujan pun turun dengan guruh dan kilat-kilat. Rasa gerun sikit. Hehe. Tapi berani-beranikan diri intai celah tingkap dan ke luar balkoni untuk ambil gambar. Hehe.

Dah lama tak ambil gambar, dan maafkan kualiti gambar yang diambil dengan camera 2mp Sony Ericsson W810i gue ini.

Sekarang ni sedang fikir-fikir lagi. Nak keluar ke tak nak~

Entri ini adalah entri tak ada motif. Sekian~

Advertisements

Author: AmyzLie

writing is just another emotion expression.

2 thoughts on “Hujan itu bawa Rahmat kan?”

Comments are closed.