amyz story, umum

Template Baru

Bila tukar-tukar template ni kan, mula la rasa rajin nak update. Ewah~ Memang gedik. :-p Cuba kalau dah boring dengan template, nak update seminggu sekali pun susah.

Bila dah terajin upload template dan update entri. Rajin juga buat page baru. Amyz.Azlie Family. Siap buat carta family lagi. Bila dah siap ni, rasa keji dan seperti tiada kerja lain ye, Amyz ye? Padahal PSM tak siap lagi. Padahal banyak kerja lain boleh buat. Duh!

Advertisements