amyz story, tulis

Purse Baru

Dalam facebook, aku sibuk nak beli purse baru Anna Sui yang floral design tu. Memandangkan terlalu ramai perempuan di luar sana memakainya, dan terlalu banyak dipasaran pasar malam, serta terserlah ke-fake-an purse tersebut, maka aku pun beralih arah dari design floral ke design yang lain.

Anna Sui Floral Design Purse
Anna Sui Floral Design Purse

But still, Anna Sui juga. Suka la Anna Sui~ Ihiks! Tu la. Sejak mendapat sample perfume Anna Sui percuma masa pergi Party EH! di The Ruum 2 last year. Terus jatuh chenta la gitu. Oh, series dah lama tak beli EH! atau any magazine. Macam dah tak sesuai nak baca magazine pun iya juga. Hadoi, buku Twilight tu pun tak habis baca lagi. Steress nya rasa~ Sorry out of topic pula. Haha.

Authentic purse Anna Sui ni mahal weh. Tak silap aku, purse paling murah pun USD150. Kalau convert ke RM, dah jadi RM500++. (USD 1 = RM3.50). Jadi terpaksalah beli yang non-authentic. China mari punya~ Murah juga la. Lain dari floral design seperti gambar di atas. Aku beli secara dalam talian di Lelong. Order dah lama dah. Baru sampai Isnin lepas. Berbaloi-baloi~ Ewah!

Tadaa..

Purse Anna Sui
Purse Anna Sui
Bergaya dengan purse baru. Haha.
Bergaya dengan purse baru. Haha.

Yeah. Purse untuk hari raya sudah ada. Namun, apakah gunanya purse baru jenama Anna Sui, tetapi isinya kering-kontang? Huahua. Malu dengan purse baru kerana tidak dapat isi dengan berkeping-keping duit. Ada sesiapa sudi bagi duit raya? Huhu.

Advertisements