Tiba-Tiba~

Oleh sebab di sini, hari-hari Internet selalunya down dari pukul 11 pagi sehingga pukul 4 petang – bergantung pada keadaan, maka hiburan aku tinggal satu saja. Astro. Oh, nasib baik ada langgan pakej movie. Aku suka movie.

37889447

Tapi bila hujan, tak dapat nak tengok Astro~ Huhu. Nak-nak sekarang ni musim hujan. Hari-hari hujan turun.Β  Hmm. Duduk la rumah meratapi nasib. Haha. Drama sungguh!

Anyway, tadi di StarMovie tayangkan The Women(2008). Filem yang bagus untuk tontonan kita semua, terutamanya perempuan la kan. Of course, dah tajuknya pun The Women. Kita ni perempuan terlalu banyak involve dengan emosi, makanya, perempuan boleh jadi perempuan lain punya best-friend, gila-gila punya best-friend. Dan boleh juga jadi musuh seketat-ketatnya pada perempuan lain.

TheWomen2008

It was a good movie. Very entertaining. Siap ada part nak bersalin tu. Yeap. Sebab setiap perempuan memang akan mengalami saat-saat itu.

Lepas habis cerita tu, tiba-tiba (seperti tajuk entri), aku dapat idea nak menulis blog based on theme. Satu bulan satu tema atau satu minggu satu tema. Seperti magazine, tetapi blog style. Cewah. Macam boleh saja nak commit hari-hari nak update blog kan? Tetapi its just an idea. Insya Allah, aku nak try juga buat, kalau aku ada banyak masa. Hahaha. Tengokla nanti. πŸ˜‰

Exam next week. Doakan aku ye? πŸ˜‰

Advertisements

Author: AmyzLie

writing is just another emotion expression.

2 thoughts on “Tiba-Tiba~”

  1. banyak sangata yang nak dibaca kat sini.
    fokus la sikit.
    kalo citer rindu,
    sila tulis rindu dari awal sehingga akhir.

    tapi kalau takat nak bagi salam, kemudian blah. mahu hangin rasanya.

    eh lain topik plak ek? haha

    Like

  2. haha. i pon tak paham apa u komen ni sebenarnya.
    oo ok. i tak pokus.
    ceritanya macam ni. memula internet takde. lepas tu i tgk la tv. lepas tu hujan. takde servis. lepas hujan, internet masih down. tgk la tv. cerita the women ni. lepas abis cerita ni, tetiba dapat idea nak buat blog ala2 majalah wanita macam EH! tu la. hahaha

    ada motif tak entri ni? haha.

    Like

Comments are closed.