3 Month, 3 Weeks.

A picture is worth a thousand words. 3 pictures? Need I say more? πŸ™‚

Walaupun Alam tak mahu tidur di buai selepas mama enjut for an hour, atau waktu malam-malam berjaga setiap jam hanya mahu lena di pangku mama, atau menjerit kuat-kuat tak mahu baring di atas tilam kerana hanya mahu duduk di pangku mama atau didukung. Tak apa. Sebab Alam – my precious one. Mama akan manjakan Alam sehingga Alam sendiri tak mahu manja dengan mama lagi~ Uhuks! *mama blues*

Sorry gambar blur sebab ambil gambar guna henpon cikai. Hehe.

Advertisements

Author: AmyzLie

writing is just another emotion expression.

4 thoughts on “3 Month, 3 Weeks.”

  1. dengar tuh alammmmmmmmm mama akan manjakan alam sampai alam get sick of it πŸ˜›

    so alam bully lah mama lebih2 auntie ika sokong sampai alam dah sick of bullying mama okay?

    Like

  2. alololo..tengok tu alam pakai topi. comei.

    fathul pakai topi org kata komander askar jepun. hahaha.sebab muka garang sgt. haha

    Like

  3. effa : hahaha. komander askar jepun ke? hahaha. dah la pipi labuh. mata pun sepet.

    alam tak suka pakai topi sgt. kalau pakai topi mesti mulut dia muncung mcm tu. hahaha.

    Like

Comments are closed.