Mentel..

Semalam petang, bergurau-gurau dengan Alam.

“Yeay yeah. Esok papa balik. Yeay yeah. Esok papa balik.” Amyz menyanyi-nyanyi pada Alam. Alam sengih-sengih nampak gusi dan mencapai jari mama dia lalu di bawa ke mulutnya. Ish, budak ni. Semua pun nak masuk mulut.

Mak dan Adik di meja makan tergelak kuat-kuat.

“Bukan Alam yang seronok. Mama dia yang seronok.” Ejek Mak.

Haha. Benci!

Advertisements

Author: AmyzLie

writing is just another emotion expression.

4 thoughts on “Mentel..”

  1. aku setuju dengan mak kau. setuju sangat. Sebenarnya aku rasalahhh si handsome ni dah plan untuk buat perangai to torture his dad, when he is back, tuh yang dia gelak sakan muahahahahhah

    Like

  2. fuhh…tanda dah lama sgt tak ambik tau pasal blogging, sampai tak tahu kak amyz dah dapat anak. isk. hai Alam, selamat berkenalan. huks.

    Like

  3. hi atiqah. akak dah announce kat fb juga. haish. bz nya. cian awak. takpe. better late than never. selamat berkenalan auntie tiqa. πŸ™‚

    Like

Comments are closed.