Semua Masuk Mulut.

Bak kata Cik Puan Daun, pada phase ini (start 4 bulan ke atas), mulut adalah tool untuk merasa semua benda. Kaki pun dia nak rasa. Jari apatah lagi. Belum campur jari mama, bahu mama,Β  jari dan bahu orang yang mendukung dia. Remote control, baju, selimut, bantal, cawan, botol, sudu, mangkuk plastik.

Hadoih.

Ni paling terbaru. Kalau nampak, tangan menggapai, mata bulat-bulat dan mulut muncung-muncung. Bersungguh-sungguh betul nak capai dan nak masuk mulut.

Sedap sungguh handphone mama.

Eh eh. Sempat pula jeling mama tengah ambil gambar. :-p

Advertisements

Author: AmyzLie

writing is just another emotion expression.

4 thoughts on “Semua Masuk Mulut.”

  1. Semua sedapp. Nyummm nyummmm. Macam saje je bg hp kt Alam. Kalau rosak bapak Alam leh belikn smartphone kan??? Ahaha

    Like

  2. Kalau Alam dapat kunyah teether lagi best. Nyam nyam! Tapi understood, diaorg ni kadang-kadang memilih juga and teether is sometimes not enough.

    Like

  3. Ahsuez : Ha tu la. Teether ada 2. Suka juga kunyah. Tapi jari mama dan barang2 lain pun dia suka kunyah juga. haha. πŸ˜€

    Like

Comments are closed.