alam

Jack Jack

Kenal tak Jack Jack? Dari Mr Incredible. Tengok tak? Tengok tak? Haha.

Ini adalah Jack Jack. Kalau tak kenal la~

Alam ni tak berapa ada rambut sangat. Rambut halus sampai kami dua pelik. Sebab rambut kami dua-dua lebat. Sampai kat anak, tetiba rambut halus-halus gitu. Dah la nampak macam perang-perang. Mak long dia kat sini cakap macam omputeh, rambut perang. Cewah~ Mama dia yang perasan~ Haha.

Sebabkan rambut yang tumbuh sikit kat atas tu, gelaran Alam sekarang adalah Jack Jack. Tengok la gambar di bawah. Hehe. 😉

Our Jack Jack. 😉

Advertisements

4 thoughts on “Jack Jack”

  1. huhuhu cam Ayumi gak, rambut halusss~ tapi sejak 2 bln akak dok lumur minyak zaitun ni, dah makin nmpk lebat … try la amyz, minyak ori zaitun jenama Bertolli… mahal skit harga, tapi tak berbau then sgt bagus… kalu ada parut pon dia leh hilangkan parut

    Like

  2. kak dayah : oooh. nanti amy try cari. hari tu ada sapu minyak baby je. baru la tumbuh rambut sikit tu. tapi sebenarnya tak suka sangat sapu minyak. kepala dia kuat berpeluh. kesian~ hehe.

    Like

  3. Sooyaree : Rambut Aiyu dah banyak dah. Rambut Alam belom banyak lagi. Ekekeke.

    TQ sgt sbb melawat blog ini. Ihiks!

    Like

Comments are closed.