alam, amyz azlie, amyz story

Penyimpan Mohor Besar Raja-Raja

Penyimpan Mohor Besar Raja-Raja

Saya, Penyimpan Mohor Besar Raja-Raja, mengisytiharkan hujung minggu ini akan dipenuhi dengan aktiviti luar.

 

Lawak Aje.

 

Ala. Mama ni. Tak boleh buat lawak la~ :-p

Ok. Serius.

Hujung minggu ini, ada misi untuk dipenuhkan.

1. Cari botol baru atau training cup untuk Alam. Sebab, dia tak mahu hisap susu dalam botol. Sekarang, mak terpaksa bagi minum susu guna cawan. Haih~

2. Makanan. Alam dah tak mahu makan biskut dia, bubur dia. Tapi nak makan apa yang dia nampak orang lain makan. Macam nasi dengan lauk. Even roti canai. Haihhhhh~ Mana boleh sayang. Rasa-rasa tak apa. Tapi tak boleh lagi la. Perut awak belum tahan lagi. Hadoih!

3. Shopping barang mama. Hehe. Tiba-tiba mama pula nak shopping eh? Sebenarnya tak masuk dalam agenda. Tapi apa salahnya, beli barang Alam dan barang mama sekali.

Nanti, tiba-tiba Papa pun join nak beli barang dia juga. Kihkih.

4. Nak check out Shopping Mall terbaru di JB. KSL. Macam cool. Tapi tak tahu lagi. Plaza Holiday (Cuti? Haha.) ada jualan mega Parkson. Plaza Pelangi pula ada jualan murah Popular Book sehingga 90%. Haha. Ini macam nak pergi shopping sakan saja ni? Haihhh! Tak adalah. Tengoklah. Kalau rajin, singgahla. 😉 *kenyit mata pada en. Azlie*

5. Dan nak check out Fabulous Mom di JB juga. Sekarang ada sales! Haha. Gilalah!!

Okla. Nak balik dulu~ Daaa.. Selamat berhujung minggu. Jangan asyik tidur macam bayi ini..

 

Bayi tidur

 

 

Advertisements

6 thoughts on “Penyimpan Mohor Besar Raja-Raja”

  1. Anak sedara Kak Ros tengok gambar Alam..dia lak yg panggil baby ..baby…padahal dia sendiri belum 2 thn lagi..

    Like

Comments are closed.