alam, diary mama

Remember, Your Baby Is An Individual ☺

Alam belum pandai jalan. Berdiri pun kena ada orang pegangkan.

Tak apa.

Biar mama dukung Alam puas-puas ya? 😉

Posted with WordPress for BlackBerry.

Advertisements

7 thoughts on “Remember, Your Baby Is An Individual ☺”

  1. giler ah…update blog pun pakai blackberry..mmg giler kentang kawan aku semua ni skang heh!. hahahahaha

    Like

  2. ayob : hahahaha. abis tu.. dah semua kat sini kena block. terpaksa la pakai smart phone.

    terpaksa bangat nih! ahahaha. :-p

    Like

  3. Daun : haaa… tu la. aku agak kecik ati sebenarnya org ckp ehhhhh…. tak merangkak lagikk?? tsk tsk tsk..

    newrin : fuhhh.. kejab je dukung. lepas tu export kat stroller ke, walker ke, papa dia ke.. ahaha.

    Like

  4. alal amyz…. orr pon selalu tanya statement klise Ayumi tak merangkak lagi? tak maju ke depan lagi? mmg iritating, but… setiap anak ada kelebihan dan kekurangan…. so, pedulikan kata2 yg jelek itu …. jawab pada pertanyaan yg btl2 ikhlas jer..

    Like

  5. kak dayah: itula kan. tapi nak buat camne. jawab aje la ngan baik2. setiap baby lain perkembangannya. bagi amy, yg penting baby sehat, aktif, happy. dah oke dah. 🙂

    Like

Comments are closed.