tulis

Hari Ini Kucing I yang Update

*Kucing yang update sebab paste lirik lagu. Cik Daun cakap, kalau paste lirik lagu, kucing dia pun boleh buat. Padahal dia takde kucing pun~ Tipu sangat! :-p

Tiba-tiba ketagih sangat dengan lagu Sungai Lui, nyanyian Aizat. Aku tahu lagu ni dah lama dah. Tapi aku baru download, dan sedang menghayati lagu ini. Eceh~ Poyo je.

Musik yang bagus dengan iringan angklung menjadikan lagu ini, sayu, menusuk ke kalbu. Cis, ayat~ Haha.

Pejamkan mata mu untuk ku
Dengarlah dunia berkata-kata
Usah kau ragu disini tempatmu
Walau berubah dimata kita
Tetap indah selagi kau masih percaya

Tertawa kecewa terpisah
Jalan yang lurus yang berhalang
Adakah semua ini yang ku inginkan
Ataupun hanya mengejar dunia semata-mata
Ku harap ku masih percaya

Adakah semua ini yang ku inginkan
Ataupun hanya mengejar dunia semata-mata
Ku harap ku masih percaya

Bukalah matamu
Biar aku memelukmu
Kita bersama masih muda masih mentah
Ku harap kau masih percaya
Selama ini

🙂

Advertisements

2 thoughts on “Hari Ini Kucing I yang Update”

Comments are closed.