amyz story

Hari Ini Last Kerja

.. Sebelum cuti selama seminggu sempena beraya. Tapi bukan ku sorang saja yang cuti seminggu ni. Ada staff sini siap lajakkan cuti sampai Isnin ok. Kampung jauh katanya~

Hari ini pun dah tak ada mood nak kerja sangat ni. Sebab semalam dah pulun semua report. Hari ni rilex-rilex je. Boss besar pun tak ada. Haha. Keji sungguh!

Ahad ni balik KL. Esok baru nak packing. Fuh! Pening nak mengemas baju. Pening nak packing. Pening nak pikir nak bawak baju apa. Haih! Belum lagi terganggu dengan anak yang mengemas semula baju yang kita dah pack dalam beg. -_-“

Tak apalah. Leave it for tomorrow lah. Esok saja pikir. Sekarang ni, kita rilex-rilex. Sambil buat apa?

.

.

.

.

.

.

.

Kehkehkeh! 😀

Advertisements

3 thoughts on “Hari Ini Last Kerja”

  1. selamat hari raya amyz. maaf zahir dan batin k….harini last keje gak…hati tgh bunga2 kembang2 giler mekar nak blk beraya di kedah…

    Like

  2. selamat hari raya untuk ko sekeluarga..pastikan poket baju melayu alam besarrrrr punyaaaa..collection banyak kan?.

    eh. ko ada angry birds versi pc?. email kat akuuuuuuuuuu..aku dah cari lamaaaaaa….pleasee, pleaseee tolong email pada ku..jgn tangguh2 nanti aku boring….
    hahahahaha.

    Like

  3. Rai : Selamat Hari Raya Aidilfitri utk Ida, Fir, Yaya dan Fahim.. 🙂 Mohon maaf zahir batin juga ye?? Berhati2 balik kg ok.! yeay!

    Ayob : Selamat Hari Raya Aidilfitri juga utk ko dan family. Takpe. Poket Alam tak besar, handbag mama dia besar.. Ahahaha.

    Ada.. nanti aku emel ok. Tp lepas raya la. Semua tu dlm pc kat opis. Hahahaha.

    Like

Comments are closed.