alam, amyz story, bff

Komen, Toncet

Bila blog ada entry baru, terus update di status twitter – secara auto. Lalu kawan-kawan (dan follower, cewahhh!) pun baca.

Dan komen.

Ya. Di twitter.

Bukan di blog.

Keh keh keh.

Ini komen dari entry main-main.  Lain-lain entry pun ada. Lupa je nak screen capture. Haha.

Comel la kawan-kawan aku ni.

Hihihi.

.

.

Oleh sebab aku punya kawan-kawan yang comel. Aku nak hadiahkan gambar comel pada semua.

.

Tadaaa…

.

Alam pakai toncet..

Teruk mama berlaku kejam pada anak. Anak pun pasrah je. Haha. Kasihan.

Takadalah. Rambut Alam ni, yang panjang part tengah je. Part tepi semua belum lebat lagi. Lepas tu berpeluh-peluh bila main. Kasihan sungguh. Tapi saja je ikat rambut atas tu. Tak adalah aku nak ikat selalu pun. Haha.

Saja je nak dera anak sendiri. Haha.

Advertisements

2 thoughts on “Komen, Toncet”

Comments are closed.