Year End Wedding

Alhamdulillah. Selamat sudah Kak Teh dan Hafiz dinikahkan pada 30hb Dis 2011. Hafiz dah banyak kali practice kot. Sekali je akad dah sah! Hihi. Malas nak type panjang-panjang boleh? Kita tengok gambar aje la eh? πŸ˜‰

Tema nikah color kelabu tu. Yazi, sila jeles. Ihiks!

Ni gambar-gambar masa majlis resepsi pada hari Sabtu, 31hb Disember 2011. Wuhu. Akhir tahun tu! πŸ˜‰

Tema wedding hijau. Tapi pengantin pakai baju color creme. Pengapit pakai baju hijau. Mak ayah aku, adik-beradik perempuan + adik ipar dan bakal adik ipar pakai baju hijau yang di sponsor oleh pengantin. Tepuk-tepuk.

Ni posing di pelamin. Time aku dulu pelamin kat dalam. Time kakteh pelamin kat luar rumah. Semua orang boleh nampak pengantin. Senang. Aku exclusive kan. Kena la duduk dalam rumah. Kehkeh.

Makan beradab.

Kek untuk pengantin. Choc Moist + Fondant ditempah dari Gula dan Mentega. Sebab gua yang sponsor, dapat la kek ni masuk dalam entri. Hahar. πŸ˜€

Oke la. Sekian entri bergambar hari ni~ πŸ™‚

Advertisements

Author: AmyzLie

writing is just another emotion expression.

6 thoughts on “Year End Wedding”

  1. newrin : mekasih babe. πŸ˜‰

    aku tak pilih sgt design kek. aku ckp kat kakak, nak tema hijau putih. lebihnya dia yg buat ikut citarasa dia. tapi alhamdulillah turn out ok dan sedap. πŸ™‚ rugi plak tak bawak balik jb hari tu. haha.

    Like

  2. tahniah, dah dapat adik ipar baru..gi kenduri amyz kami sampai lambat, pelamin orang dah cabut2 nak pasang tempat lain. kekekeke

    Like

Comments are closed.