amyz story

The 32

Haha. Saja je ni. 🙂

So, whats up with 32?

I feel good (better actually). I feel blessed. I feel loved. Much love. Thank you, Allah. Syukur Alhamdulillah. 🙂

Tanpa fikir apa, aku google 32 birthday, dan jumpa entri blogger menyambut ulangtahun ke 32 dengan menyenaraikan 32 things to-do, or 32 things about. Seronok bukan? Antara entri yang menarik hati,

1. 32 things to do  oleh Audrey – a fashionista raising four boys five and under (Menarik bukan? Dia ada 4 anak lelaki!).

2. 32 dreams and plans oleh Lisa  – and (unconventional) food for thought.

3. 32 things about oleh Janna – a mama of three.

Aku rasa macam nak buat senarai to do, atau about, atau plans and dream. Takut tak terbuat satu pun dari senarai tu. Tapi, aku ada simpan a bit secret wish. 🙂 *malu* Tak nak la letak kat sini. Dah berjaya buat/dapat nanti baru bagitau. 🙂

Jadi, sempena 32 tahun hidup di muka bumi ini, aku nak berterima kasih sebanyak-banyaknya kepada mak. Kerana melahirkan, menjaga, mendidik, memberi restu dan mendoakan – sehingga aku begini adanya. Menjalani hidup sebaiknya dan bahagia.

Perjalanan masih panjang – sekiranya dipanjangkan usia. Semoga sentiasa diberkati dan direstui. Amin. 🙂

Tadi kawan-kawan office bagi kek. Yeay. Februari ni ada kongsi hari lahir dengan boss dan rakan sekerja. Suka! Sweet! 🙂

Advertisements

2 thoughts on “The 32”

  1. SELAMAT HARI LAHIR AMYZ!..Semoga dirahmati Allah sentiasa, sihat waalfiat di samping familiiii tercinta. dah 32 rupanya kita, tp still rasa mcam umur 22 gitu. hahahaha..

    Like

  2. Effa : Hahaha. terima kasih bebehh… atas doa dan ucapan. Aminnnnn…

    Kan? dah 32 dah. Haha. Macam tak caya je. Hahaha.

    Like

Comments are closed.