Ada Cerita Tapi Busy Lah..

Ada banyak nak cerita di blog. Tapi sebab banyak kerja, tak dapat nak update blog. Twit pun jarang-jarang. Apatah lagi update di facebook. Kerja di facebook adalah like gambar dan komen orang saja. Kalau isunya menarik, baru teringin nak komen. Cewah!

Oleh sebab tiada masa untuk bercerita, maka, cerita bergambar sajalah menjadi paparan. Hurhur (ini adalah jenis ketawa tapi sedih~ LOL. Eh, tahu kan LOL tu apa? Tak apa. Lepas ni boleh Google, apa itu LOL)

Dan apa lagi gambar yang dapat aku letak, selain dari gambar anak? πŸ™‚

Alam at park. Hari-hari lepas jemput dari nurseri demand nak pergi playground. Mainnya sekejap je. Nak berlari-lari tu tak larat tu. Huhu. T_T Tak apa mama, anggap sebagai senaman. Hihi.

Dan Alam masa makan keropok ikan. Favorite dia tu. Kemain bersemangat!

Ok. Dah. Nanti bila tak busy, aku Β tulis lagi. πŸ˜‰

Advertisements

Author: AmyzLie

writing is just another emotion expression.