JB – KL – LGK – KL – JB

Will updating about it soon. Kahkah. Mengada je.

Alhamdulillah, trip to Langkawi went smooth. Tak shopping pun. Beli chocolate untuk family Cheras dan JB. Tak kuasa nak shopping pinggan mangkuk periuk kuali semua tu. Luggage AirAsia bukan murah. Malas nak mengangkut pun satu hal. Tak kuasa gua.

Sementara itu, sehingga hujung minggu ini akan berada di KL.

Baru sampai semalam, petang tu, mak dah minta aku guntingkan rambut dia. Ramai-ramai adik beradik, mak still minta aku gunting rambut dia. πŸ™‚

Nak rileks-rileks dulu. Penat Langkawi masih bersisa.

Advertisements

Author: AmyzLie

writing is just another emotion expression.

2 thoughts on “JB – KL – LGK – KL – JB”

  1. wahh bestnyaa langkawi aku dh gedik ajak fozi pegi tp dia malas.. haha mmg kalau aku tak kuasa beli pinggan mangkuk segala bagai..tak minat n leceh too

    very smart to go before cuti sekolah sbb i’m sure skrg tgh ramai org πŸ™‚

    Like

  2. Newrin : beli online pon blh dpt murah gak. hahaha.
    masa booked ticket tu, mmg cari date before cuti sekolah. homestay, car rent semua murah2. time cuti sekolah, harga semua naik double. pehh..

    Like

Comments are closed.