alam

2

Kesayangan kami ini, yang bercakap tanpa henti, yang selalu buat mama dan papa tersenyum, hari ini sudah 2 tahun.

 

 

Happy birthday my precious Alamkhir. Happy two-years old birthday. 🙂

Doa mama, harapan mama, hanya yang terbaik sahaja untuk kamu.

Much love, lots and lots of love!

Advertisements

17 thoughts on “2”

  1. Happy birthday alaaaaaaaaaaammmmm dan manusia! ekekekeke love u! muahhh!

    Like

  2. what the hell!!! alamkhirr!!! auntie ika LAGI LAGI LAGI COMEL TAHAP INFINITY dari auntie awin. when you read this 10 years on, DONT ROLL YOUR EYES ON US! Auntie awin ada mini cooper and i’ll be your famous author gf tau!

    Like

  3. Hahahahaha. Bila Alam dah pandai baca esok, he will be laugh and appreciate this. Hahaha. I know he will loves you both, auntie dia yang baik, comel tahap infinity dan, oh, gila sikit. Dia redho.. Hahahaha.

    Auntie ika sayang Alam more than mama pun takpe.. Mama redho. Hahahahaha.

    Like

  4. alam never trust nett, dia tuh dok kejar konstabel.K! auntie.ika love you!!!!

    Like

  5. yeay to alam!

    ingat, ni unkel pesan kat alam

    jangan, jangan di ulang jangan sesekali cuba dgr K-POP!

    Like

  6. Hi Alam. Walaupun kita tak pernah bersuara, pipi gebu you tetap menjadi pojaan hatikuuu.. Happy birthday sweetheart!

    Like

  7. uncle ayob : baiklah. mama pon tak ajar kpop kat alam. hahaha.

    auntie cida : hahaha. mekaceh auntie. mwah!

    papa alam : ape komen guna nama alam ni. :-p bwek!!

    Like

  8. selamat hari lahir nak, makan banyak2 tauuu.. sian mama masak..semoga alam jadik anak yang soleh.. aminnnn.. 🙂

    Like

  9. Newrin : Amin~ Thanks a lot babe.. 😉 Haha. Mmg mommy’s boy. Melekat je dengan mama. Haha.

    Makcik Epah : Amin~ Insya Allah. Mekasih Cik Epah.. Hehe. Fathul punya besday dah lepas kan?? 😀

    Like

  10. Haah. 3 mei haritu..tahun lepas buat di taska, tp kali ni celebrate dengan ihsan 21 jun nie.. kekekeke..dua tahun dan setahun. harap takde kejadian tepuk2 kek budak dua orang nie…:-)

    Like

  11. makcik epah : seronoknya sambut besday together-gather. hahaha. boleh la lawan sapu krim kek kat muka. hahaha.
    dah setahun dah ihsan. ihsan je belom sempat jumpa. peluk cium utk ehsan yg kuat sengih. best betul. fathul garang, ehsan kuat sengeh, abang long muka cool selamba. ahahahahaha.

    Like

Comments are closed.