amyz story, amyz-tulis

Bismillah

Assalamualaikum.

Setelah blog mygj.net/amy2lie hilang domain dan hosting. Hidupku tak tentu arah. Haha. Drama sangat kan? Macam mana la tak rasa ralat. Blog tu dibina masa selepas kahwin kot sebagai buku baru. Back up yang ada dengan aku pun sampai tahun 2012. Time Amelyz lahir, Alim lahir tak ada. Rasa nak menangis. T__T

Macam nak sambung kat blogspot – amyz yang lama tu. Tapi macam dah tak ada mood. Set up sajalah wordpress yang percuma ni. Ok je kot.

Jap nak try import amy2lie yang ku pernah back up dulu. Try tengok macam mana. Ok ke tak.

Anyway, semoga bersemangat untuk update selalu. 😉

Ada ke yang nak baca? Tak pe kot. Tulis untuk diri sendiri. 🙂

Advertisements

1 thought on “Bismillah”

Comments are closed.